Bij Quality Ballooning kan je met een gerust hart ballonvaren tijdens deze uitzonderlijke coronatijden.

Sinds 8 mei mogen we jullie terug verwelkomen in onze ballonmand, dit verloopt onder strikte voorschriften die ons werden opgelegd door het FOD luchtvaart.

Quality Ballooning zorgt ten allen tijde dat onze ballonvaarten tijdens COVID-19 correct en veilig verlopen met zo weinig mogelijk hinder voor onze passagiers. Hieronder kan u enkele richtlijnen vinden die wij hanteren voor, tijdens en na de ballonvaart.

Meevaren met Quality Ballooning in coronatijden:

  • Onze passagiers dienen ons te melden als iemand de laatste 14 dagen voor de dag van de ballonvaart eventuele symptomen vertoond (Droge hoest, kortademigheid, koorts, vermoeidheid,…) of in contact is geweest met iemand die positief is getest op COVID-19.
  • Al onze passagiers worden ontvangen op het opstijgterrein en dienen voor de check-in, hun handen te ontsmetten. Ontsmettingsmiddel is door ons voorzien.
  • Alle passagiers, crewleden en onze piloten dragen ten allen tijde hun mondmasker om de veiligheid te garanderen.
  • Al ons materiaal wordt meermaals gedesinfecteerd met de correcte producten.
  • Voor en na de ballonvaart dient iedereen ten allen tijde een minimum afstand van 1,5 meter te bewaren tussen de andere passagiers (Behalve bubbels en mensen uit uw eigen gezin).
  • Tijdens ballonvaart is het dragen van een mondmasker verplicht.
  • Na de landing stellen wij ontsmettingsmiddel ter beschikking voor al onze passagiers.

Door bovenstaande maatregelen garanderen wij een veilige en adembenemende ballonvaart, zelfs tijdens deze moeilijke tijden.

Heeft u omtrent onze COVID-19 maatregelen nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op via het nummer 0489 000 717 of stuur ons gerust een mailtje op info@qualityballooning.be

Scroll naar boven