Kerstman

Ho Ho Ho!
Nog op zoek naar een formidabel geschenk voor de feestdagen? Dan heeft de kerstman van Quality Ballooning een supertip: een buitengewone cadeaubon die je snel, veilig en makkelijk kunt bestellen… Voor amper 125 euro kun je een ballonvlucht van minimum een uur in het hele Waasland boeken!

Een onvergetelijke ervaring tussen hemel en aarde! Met een zorgvuldige briefing vooraf. Met een oogverblindend panorama onderweg – over velden en dorpen, waterlopen en boerderijen. En met een gezellig hapje & drankje na de vlucht.

Hoe lang biedt de kerstman zo’n super-cadeaubon aan?
Deze buitengewone actie loopt tot en met middernacht 2 januari 2022. Maar wacht vooral niet te lang. Want er is geen enkele andere kerstman die zoiets klaarspeelt! En je kunt zoveel cadeaubonnen bestellen als je wil. Voor jong en oud. In alle comfort, want onze ballonnen zijn even nieuw als dit aanbod. En in alle veiligheid, want (al zeggen we het zelf) ons team is on-ge-lo-fe-lijk.

Hoe lang is die cadeaubon geldig?
Met zo’n feestelijke cadeaubon kun je een ballonvlucht in het hele Waasland boeken tot en met 2 januari 2024. Je familieleden, vrienden en personeelsleden hebben dus alle tijd om het ideale moment uit te kiezen. En dat ze je eeuwig dankbaar zullen zijn voor zo’n grandioos en origineel geschenk – dat spreekt voor zich.

Hoe bestel ik zo’n cadeaubon?
Heel eenvoudig. Je hoeft niet eens de deur uit. Je kan dit origineel geschenk boeken via onze website of bel ons op het nummer 0489 000 717. Eén cadeaubon is goed voor een ballonvlucht in het Waasland voor één persoon. Van zodra je de bestelling van de cadeaubon hebt afgrond, vind je de cadeaubon(nen) na enkele seconden in je mailbox. De gelukkige die je cadeaubon ontvangt, maakt dan later zelf een afspraak met Quality Ballooning. Aftellen maar!

Scroll naar boven