Home » Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Een attentie voor een verjaardag of een jubileum? Een beloning voor je team? Een geschenk voor je geliefde? Bestel dan hier je cadeaubon online voor een standaard vlucht of een city flight, een adventure flight of een night flight.

Wij sturen de cadeaubon(nen) naar de mailbox(en) die je opgeeft, en volgen alles rigoureus op. En dat je zal scoren met zo’n gebaar… Daar zijn we absoluut zeker van!

Ons aanbod cadeaubonnen

Onvergetelijke momenten!

CADEAUBON
STANDAARDVLUCHTEN

Roep oh! en ah! tijdens een fabuleuze ballonvaart met het parcours van je dromen. Boven je eigen streek, in heel België. Genieten in z’n puurste vorm!

CADEAUBON
CITY FLIGHTS

Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen, Hulst: vijf steden geven hun geheim prijs terwijl je luchtballon danst boven torens en monumenten, straten en pleinen. Elke stad is een schat. Elke vlucht 18karaats.

CADEAUBON
QUALITY TIME VLUCHTEN VIP

Verras je geliefde of famillie met een exclusief avontuur tussen hemel en aarde. De mand enkel en alleen voor jullie! Zo wordt de verbondenheid tussen jullie nog groter en beleef je een top belevenis.

CADEAUBON
NIGHT FLIGHTS

Mag het nog wat romantischer? Stap dan maar in voor dag en dauw, en laat je bedwelmen door de zonsopgang boven velden en vlakte. Nagenieten in alle rozigheid met bubbels – ook dat ja.

CADEAUBON
ADVENTURE FLIGHTS

Voor wie houdt van een adrenalinestoot. Hoogtevluchten en competitievluchten met een speciale race-ballon. Veilig, professioneel en super-spectaculair. Exclusief bij Quality Ballooning!

Liever een aanpak op maat?

Zeg het maar, dan zoeken wij naar een gepaste oplossing.

Scroll naar top