Cadeaubon Hoogtevluchten

Adenalinestoot gegarandeerd!
Unieke luchtballon voor hoogtevluchten.


Totale pakket

Unieke vaart enkel verkrijgbaar bij Quality Ballooning
Totale unieke beleving van 4 à 5 uur
Uiterst professioneel materiaal en ervaren team
Quality Ballooning voorziet een verzekering voor iedere passagier
Champagne-ontbijt bij ochtendvluchten
Candlelight drink met bubbels bij avondvluchten
Gepersonaliseerd balloncertificaat
Leuk cadeau als aandenken van een top beleving
Wij verzorgen het vervoer terug naar het opstijgterrein na de vlucht


Vooraf

Zo’n ballonlucht duurt minstens een uur, maar volgens je gevoel wordt het een hele wereldreis. Dan vertrek je maar beter goed voorbereid. Daarom krijg je op de vertrekplaats een uitgebreide briefing van onze beminnelijke piloot. Die legt je in detail uit hoe alles verloopt en hoe hij navigeert met de ballon. Van het opstijgen tot en met de landing. Ready, steady, go!

Tijdens de ballonvlucht

Hoogtevluchten gebeuren op tienduizend voet, en kunnen al vanaf 450 euro voor twee personen. Best wel wat warme kleding meebrengen. Zo hoog boven de grond heerst een verrukkelijke stilte. Alleen de waakvlammen van de branders blijven aan de praat. Zo’n hoogtevlucht zorgt voor een duizelingwekkend panorama en een weergaloos perspectief. Parachute springen vanuit de mand behoort tot de mogelijkheden… Hoe dan ook een bovenaardse ervaring – met de nodige adrenaline-stoot. Verleg je grenzen en ga de uitdaging aan…


Tot slot

Ah, wat een tocht! Je zou de hele wereld willen omhelzen! Met een candle light drink & een hapje genieten we ’s avonds nog wat na. ’s Morgens krijg je bubbels, koffie en koeken geserveerd. Als klap op de vuurpijl krijg je ook een balloncertificaat mee naar huis, een fijn aandenken. Eigen foto’s kun je altijd plaatsen op onze Facebook- op Instagram-pagina. Rise and shine!

#Label

Tarieven

Adventure Flight: Hoogte vlucht voor 2 personen€ 550

Liever een aanpak op maat? Zeg het maar.

Scroll naar boven