Cadeaubon Night Flights

Ontdek je eigen stad en streek vol sfeervolle lichtjes.
Prachtige zonsopgang op ongekende hoogte.


Totale pakket

Unieke vaart enkel verkrijgbaar bij Quality Ballooning
Totale unieke beleving van 4 à 5 uur
Uiterst professioneel materiaal en ervaren team
Quality Ballooning voorziet een verzekering voor iedere passagier
Champagne-ontbijt bij ochtendvluchten
Candlelight drink met bubbels bij avondvluchten
Gepersonaliseerd balloncertificaat
Leuk cadeau als aandenken van een top beleving
Wij verzorgen het vervoer terug naar het opstijgterrein na de vlucht


Vooraf

Alles bij elkaar hou je best rekening met zo’n vier tot vijf uur, van het vertrek tot en met de landing. De ballonvlucht zelf duurt minstens een uur, maar volgens je gevoel wordt het een hele wereldreis. Dan vertrek je maar beter goed voorbereid. Daarom krijg je op de vertrekplaats een uitgebreide briefing van onze charmante piloot. Die legt je in detail uit hoe alles verloopt en hoe hij navigeert met de ballon. Ready, steady, go!

Tijdens de ballonvlucht

Quality Ballooning heeft een licentie voor nachtvluchten. We stijgen anderhalf uur voor zonsopgang op, nog voor het eerste ochtendkrieken, en maken een grandioos schouwspel mee: het ontwaken van de roosvingerige dageraad, het wakker-worden van de wereld. Een spektakel dat geen enkele licht-show kan evenaren! Met de natuur als protagonist – in alle tinten van de regenboog. Ongeveer een half uur na zonsopgang landen we weer veilig en wel.


Tot slot

Ah, wat een tocht! Je zou de hele wereld willen omhelzen! Met een candle light drink & een hapje genieten we nog wat na. Waanzinnig romantisch… Als klap op de vuurpijl krijg je ook een balloncertificaat mee naar huis, een fijn aandenken. Eigen foto’s kun je altijd plaatsen op onze Facebook- op Instagram-pagina. Rise and shine!

Tarieven

Night Flight – 2 Personen€ 950

Liever een aanpak op maat? Zeg het maar.

Scroll naar boven