Hoogtevrees

Ik heb hoogtevrees, wat nu?

Durft je niet op een ladder staan? Is op een stoel staan zelfs al te hoog? Dan vraag jij je zeker af of je kan meevaren met onze luchtballonnen. Wel, dan hebben wij goed nieuws! In een luchtballon heb je helemaal geen last van hoogtevrees.

In een luchtballon heb je geen hoogtevrees, hoe komt dat?

In onze luchtballonnen zal je zelden tot nooit last ondervinden van hoogtevrees. We kunnen dit heel simpel uitleggen, een luchtballon heeft geen rechtstreeks contact met de grond. Dit verklaart ook waarom u dus niet op een ladder durft te staan maar wel met onze piloot naar honderden meters hoog durft. Van zodra je het contact met de grond verliest, kan je ook onmogelijk hoogtevrees ondervinden. Op deze manier kunnen wij u zelfs van uw hoogtevrees af helpen.

Al onze piloten hebben dan ook een opleiding genoten om onze passagiers die voor de vlucht angst hebben, gerust te stellen zodanig zij ten volle kunnen genieten van hun adembenemende ballonvlucht.

Onze luchtballon gaat mee met de wind, dit zorgt ervoor dat je in onze ballonmand stabiel hangt en zelfs het gevoel hebt of je stilstaat. Dit genereert weer een gevoel van veiligheid waardoor jouw angst voor hoogte zal verdwijnen.

Dus geen stress, je kan zonder angst genieten van jouw ballonvaart met Quality Ballooning.

Veiligheid tijdens uw ballonvaart

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Zo hebben al onze piloten een degelijke opleiding verkregen van het KMI om de weersomstandigheden correct te lezen en in te schatten. Hierdoor garanderen wij altijd een prachtige ballonvaart in de veiligste weersomstandigheden.

Het ballonteam van Quality Ballooning voldoet aan de strengste veiligheidsnormen die zijn opgelegd door de luchtvaartautoriteiten. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde uw veiligheid garanderen tijdens uw ballonvaart. Ook zijn al onze luchtballonnen het neusje van de zalm, niet ouder dan 2 jaar en voorzien van de nieuwste technologieën zodanig u met een gerust hart kan genieten van een onvergetelijke ballonvaart met vrienden of familie.

Staat ballonvaren op jouw bucketlist, maar staat hoogtevrees dit in de weg? Boek dan nu een ballonvaart met Quality Ballooning en samen helpen we jou van die hoogtevrees af!

Bekijk hier onze ballonvluchten: https://www.qualityballooning.be/aanbod-ballonvaarten/

Scroll naar boven