Wegens succes verlengt t.e.m. 5 januari

🌟 Ontdek Nieuwe Magie tijdens het Waasland Shopping Center Winterfestijn! 🌟

Beste avonturiers,

In de traditie van feestelijke hoogtepunten tijdens het Waasland Shopping Center van 15 december tot en met 2 januari, zijn we verheugd om opnieuw enkele schitterende ballonvaartacties met jullie te delen! Terwijl we de nostalgische herinneringen koesteren aan voorgaande jaren, introduceren we met trots nieuwe en opwindende aanbiedingen voor de winterperiode. Ontdek alle acties op onze website, want naast deze uitschieters zijn er nog vele andere betoverende deals beschikbaar!

✨ VIP Vaart in het Waasland: Slechts €135!
Beleef opnieuw de betovering van een VIP ballonvaart boven het schilderachtige Waasland tegen een speciale prijs van slechts €135. Verlies jezelf in de schoonheid van het winterse landschap vanuit de lucht.

🌌 VIP Privé Vaart + Monopoly Spel van Sint-Niklaas: €599
Voor een ultieme ervaring bieden we een VIP privé ballonvaart aan voor €599, compleet met een exclusief Monopoly spel van de stad Sint-Niklaas als speciaal cadeau. Vlieg privé boven de winterse pracht en neem een stukje Sint-Niklaas mee naar huis met dit unieke spel.

🎁 Ontdek Meer Acties op Onze Website
Naast deze uitschieters hebben we nog veel meer betoverende acties beschikbaar. Neem een kijkje op onze website voor een volledig overzicht en ontdek welke aanbieding het beste bij jou past.

📍 Bezoek Ons in het Waasland Shopping Center
Herbeleef de magie aan onze stand in het Waasland Shopping Center, waar ons enthousiaste team klaarstaat om je te verwelkomen. Ontdek ter plaatse alle details over onze acties, inclusief de vele andere betoverende aanbiedingen die beschikbaar zijn.

Wacht niet te lang, want deze winterse acties zijn slechts beschikbaar tot 2 januari. Maak de feestdagen extra speciaal met een adembenemende ballonvaart!

Met warme groeten,
Het Team van Quality Ballooning

** In deze periode worden alle aangekochte tickets beschouwd als cadeau, en worden dan ook verzonden in cadeauverpakking. Bij aankoop van een vip privé vaart van 2 of meerdere personen, wordt een monopoly van de stad Sint-Niklaas gratis meegeleverd. Voor de levering moet je rekenen op max 2 werkdagen.

Scroll naar boven