Winactie!!!

Winactie tijdens vredesfeesten

🎈 Doe mee aan onze spannende Winactie tijdens de Vredefeesten! 🎈

Beste avonturiers en fotografen,

Heb je ooit gedroomd van zweven door de lucht, hoog boven het landschap, genietend van adembenemende uitzichten? Nu is je kans om die droom werkelijkheid te laten worden! Quality Ballooning nodigt je uit om deel te nemen aan onze opwindende winactie en maak kans op een onvergetelijke ballonvaart voor 2 personen.

📸 Hoe doe je mee?
Het is eenvoudig! Spot onze prachtige luchtballon terwijl deze zweeft tijdens de Vredefeesten en leg dit magische moment vast met een foto. Zorg ervoor dat de ballon duidelijk zichtbaar is en de omgeving op zijn best wordt weergegeven.

📢 Deel en maak kans om te winnen!
Plaats de foto op je favoriete sociale mediaplatform (Facebook, Instagram, Twitter, etc.) en vergeet niet om @qualityballooning te taggen in je bericht. Dit zorgt ervoor dat we jouw inzending zien en je deelname geldig is voor de winactie. Vergeet niet om de hashtag #QualityBalloonAvontuur te gebruiken, zodat anderen ook van je deelname kunnen genieten!

⏰ Tijd om deel te nemen
Je hebt tot aanstaande maandag de tijd om je foto in te zenden en mee te dingen naar de prijs. Zorg ervoor dat je je inzending voor het einde van de dag indient om kans te maken op deze opwindende ballonvaart.

🎁 Wat kun je winnen?
Een ballonvaart voor 2 personen staat op het spel! De gelukkige winnaar zal samen met een vriend of familielid kunnen zweven op de zachte wind, terwijl ze genieten van panoramische uitzichten die alleen vanuit de lucht te bewonderen zijn.

Wacht niet langer! Grijp je kans om een onvergetelijk avontuur te beleven. Spot onze ballon, leg het moment vast, deel het met de wereld en maak kans op die fantastische ballonvaart voor 2 personen. We kijken ernaar uit om jouw prachtige foto’s te zien!

Veel succes en veel plezier tijdens de Vredefeesten!

Met vriendelijke groet,
Het Quality Ballooning Team

Scroll naar boven